Tragedija mladega rokometaša

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za mladeniča so bile poškodbe žal usodne.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem se je včeraj razširila vest, da je 18-letni fant, ki je 26. decembra na Braču v prometni nesreči utrpel hude telesne poškodbe, umrl v splitski bolnišnici.

Mladenič je v nočnem času vozil motor na cesti v Supetru, ko je v zavoju izgubil oblast nad motorjem in trčil v drevo. V nesreči je dobil več zlomov in hujših notranjih poškodb.

Z gliserjem so ga takoj prepeljali v splitsko bolnišnico, kjer so se zdravniki tri dni borili za njegovo življenje. Žal so bile poškodbe prehude.

Od svojega športnega prijatelja se na spletnih omrežjih poslavljajo njegovi prijatelji iz Rokometnega kluba Kamičak iz Sinja, njegovega rojstnega kraja.

Dalmacija danas piše, da je pred slabima dvema mesecema v hudi prometni nesreči umrl tudi njegov dobri prijatelj in soigralec v klubu, star le 19 let.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:17 31. December 2019.

    Koliko in kako dela policija v Supetru , kaže dejstvo , da nisem srečal niti videl nobenega v 20 dneh …

  • 10:18 31. December 2019.

    Je tragedija, tu ni dileme. Ampak.... Je treba pisati o vsem, kar se dogaja na Balkanu? A ni Žurnal24 slovenski …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.