Tovornjakar spregledal voznika in naglo zavil

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ob 12. uri so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti na viaduktu Bivje v smeri Ljubljane. Promet je zaradi nesreče močno oviran, poteka po pasu za počasna vozila.
Oglej si celoten članek

Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da je na cesti ostal državljan Poljske, ki se mu je pokvaril avto in je to tudi pravilno označil s trikotnikom in vsemi štirimi smerokazi.

Za njim je pripeljal 31-letni voznik tovornega vozila z Obale. Ker je tujca spregledal, je začel naglo zavirati in sunkovito zavil levo. Pri tem je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal čez oba pasova in trčil v varovalno ograjo, ki je poškodovana v dolžini več kot sto metrov.

Po podatkih Prometno-infomacijskega centra za državne ceste je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče na primorski avtocesti na razcepu Srmin iz smeri Kopra proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas. Potrebna je previdnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:28 27. Julij 2012.

    Primoeska in štajerska avto cesta so tako ali tako obremenjene s tovornjaki sploh tujimi ki napol spijo v vozilih in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.