To je sendivč za 1.300 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Andy George je domačo kuhinjo dvignil na povsem novo raven. Odločil se je, da bo čisto sam naredil cel sendvič – od vzreje piščanca za meso, do pšenice iz katere je naredil moko za kruh.
Oglej si celoten članek

Andy George je za projekt porabil pol leta in prek 1.300 evrov.

Na vrtu je posejal zelenjavo, sam naredil sir, iz morske vode pridobil sol, v mlinu zmlel pšenico, ki jo je posejal in vzredil piščanca.

Malo je manjkalo, pa bi mu načrte prekrižali policisti. Na letališču so mu namreč skoraj zaplenili vrečko, v kateri je imel sol – mislili so, da je droga.

In kakšnega okusa je bil sendvič? "Sploh ni slab. To pa je to," je dejal George.

Kako je projekt potekal pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:15 13. Oktober 2015.

    .dobro. ampak nekaj ne štima. ..zakaj je v nekem MC le 2,50 jojra. /rahlo mi je jasno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.