To je po zmagi tvitnil Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nocojšnja noč je bila za zmagovalca ameriških predsedniških volitev kratka. Po zmagi se je Trump že oglasil na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Donald Trump je zmagovalec ameriških predsedniških volitev. Čeprav so mu napovedovali poraz in je bila volilna bitka nekaj časa precej napeta, na koncu razlika med njim in protikandidatko Hillary Clinton ni bila tako majhna. 

Trump, ki je po zmagi imel prvi govor, se je že oglasil tudi na družbenem omrežju Twitter. "Tako čudovit in pomemben večer! Pozabljeni moški in ženska ne bosta nikoli več pozabljena. Stopili bomo vsi skupaj, kot še nikoli doslej," je zapisano na njegovem profilu. Iz objave sicer ni razvidno, ali je tvit zapisal Trump sam ali za njim stoji njegova ekipa. 

Slednja je bila zelo dejavna tudi na zmagovalčevi Facebook strani, na kateri so se, kot so prihajali rezultati, zahvaljevali volivcem. 

 

Such a beautiful and important evening! The forgotten man and woman will never be forgotten again. We will all come together as never before

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2016
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:25 10. November 2016.

    20.1. prevzame vlogo/funkcijo predsednika. Zaprisega je samo "PR" in pravno ne velja nič. Tudi če ne bi zaprisegel, gre samo …

  • 07:50 10. November 2016.

    So se malo ušteli v prognozah in upoštevali ankete, ki jih tudi v Ameriki zgleda dela DELO ;-))) pa so …

  • 21:38 9. November 2016.

    povsod je polno gneče, ampak ta človek tramp bo šele januarja zaprisegel, a kdo to sploh registrira, to pomeni, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.