To je moški, ki je zbil 24-letno Lucijo in njeno družino

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vračali so se s koncerta, ko so naleteli na 29-letnega pijanega moškega.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, se je na Viru v soboto zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 24-letna mati treh otrok. V družino, ki se je iz centra vračala v apartma, je priletel 29-letni voznik. Petčlanska družina je hodila ob robu vozišča. Nasproti je pripeljal 29-letni voznik osebnega avtomobila zadrskih registrskih tablic. Moški je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal izven vozišča na kamenje, nato pa z avtom trčil v družino. Voznik je imel v krvi 1,75 promila. 

V nesreči je 24-letna Lucija umrla. Huje je bil poškodovan 28-letni Matija in njuna dva otroka, tretji otrok je bil lažje poškodovan.

Hrvaški mediji poročajo, da je bil voznik nekdanji maneken Ivan Bakić. Danes so ga pripeljali na zaslišanje k državnemu tožilstvu v Zadru. Po poročanju HRT je državni tožilki odgovoril le na eno vprašanje. Privedli so ga k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil enomesečni preiskovalni pripor.

xxx

Iz objav na družbenih omrežjih je razvidno, da je Bakić delal kot model za nekatere najbolj znane modne znamke, kot je italijanska hiša Armani. V objavah je navedeno, da je njegova matična agencija Major Model Management iz Milana.

Vračali so se s koncerta

Dedek poškodovanih otrok je za Večernji list povedal, da bodo triletnika premestili v zagrebško bolnišnico. "Sin je bil hudo poškodovan, a smo se z njim uspeli pogovoriti. Zdaj je na meni in moji ženi, da poskrbiva za otroke. Še zdaj ne moreva verjeti, da se je vse to zgodilo," je povedal dedek. Povedal je, da mu je sin povedal, da je bila družina na koncertu in da zaradi drugih avtomobilov niso mogli s parkirišča. Zaradi otrok sta se odločila, da ne bosta čakala, zato sta pustila avto in se odpravila domov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:53 20. Avgust 2024.

    mNOGO JIH Z ALKOTOMBOLJEMVOZI KOT TREZEN STARČEK, POLN AVTO UPOKOJENCEV

  • 06:17 20. Avgust 2024.

    V čuzo do konc življenja! Brez milosti!

  • 23:43 19. Avgust 2024.

    Uvesti strožje kazni plus visoka denarna kazen, odvzem vozila in odvzem izpita, že za veliko manjše prekrške, kot je povzročitev …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.