To je moški, ki je udaril 18-letno dekle in jo spolno zlorabil

Foto: Policija
Foto: Policija
Udaril jo je s palico, jo spolno zlorabil in zbežal.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija išče neznanega moškega, ki je včeraj v Splitu s palico udaril mlado žensko, jo nato spolno zlorabil in pobegnil. Splitska policija je zdaj objavila posnetek nadzorne kamere, ki prikazuje moškega, ki je še vedno na begu.

Policija prosi za morebitne podatke o storilcu, podatke lahko morebitne priče sporočijo tudi anonimno.

Napad se je na Kmanu zgodil malo pred tretjo uro zjutraj. Izkazalo se je, da je napadeno dekle staro 18 let. Poškodovano so prepeljali v bolnišnico, kjer so jo zdravniško oskrbeli. Ugotovljeno je bilo, da ima zlomljeno zapestje in lažjo poškodbo glave, iz bolnišnice so jo že odpustili.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:11 18. Junij 2024.

    Definitivno migrant!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.