Tisoči v spomin na žrtve terorističnih napadov

Foto: EPA Zborovanja v spomin na 17 žrtev terorističnih napadov. Foto: EPA Zborovanja v spomin na 17 žrtev terorističnih napadov. Foto: EPA Zborovanja v spomin na 17 žrtev terorističnih napadov. Foto: EPA Zborovanja v spomin na 17 žrtev terorističnih napadov. Foto: EPA Zborovanja v spomin na 17 žrtev terorističnih napadov.
V več francoskih mestih se danes zbira na tisoče ljudi. Zborovanja potekajo v spomin na žrtve terorističnih napadov, ki so v zadnjih dneh zahtevali 17 življenj. Po zadnjih podatkih naj bi se zbralo več kot 700 tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Francoska tiskovna agencija AFP je poročala, da se je v Toulousu na jugu države zbralo 100.000 ljudi, v Nantesu 75.0000, v Marseillu 45.000, 40.000 v mestu Pau, več kot 20.000 v Nici, pa tudi v Bordeauxu, Lilleu, Rennesu.

Tako kot v minulih dneh tudi danes protestniki solidarnost z žrtvami izražajo z napisi Jaz sem Charlie.

Zborovanja so napovedana tudi za jutri, v Parizu se ga bodo udeležili tudi nekateri državniški voditelji, med drugim v francosko prestolnico potuje tudi slovenski premier Miro Cerar. 

PREBERITE ŠE: 
Policija je preko očetovega telefona locirala, kje v trgovini se skrivajo talci. Sporočila so policisti dobivali tudi od pogumnega grafika, ki se je skrival v menzi tiskarne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:16 10. Januar 2015.

    ISLAM želi, da cel svet postane islamski.....naj ne blebetajo....se itak ve....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.