Teroristični napad v Turčiji, več mrtvih

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pred sedežem podjetja Turkish Aerospace Industries (TAI) v bližini Ankare je danes odjeknila eksplozija, v kateri je umrlo več ljudi, več pa jih je bilo ranjenih, je sporočil turški notranji minister Ali Yerlikaya. Dogodek je označil za teroristični napad, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Oglej si celoten članek

"Pred sedežem podjetja Turkish Aerospace Industries je bil izveden teroristični napad," je sporočil Yerlikaya in dodal, da je napad zahteval mrtve in ranjene. Natančnih številk ni podal.

Turški mediji so poročali o močni eksploziji in streljanju.

Vzrok eksplozije in poznejšega streljanja je ostal nejasen, nekateri mediji pa trdijo, da je šlo za samomorilski napad. Na kraj so napotili reševalce, poroča državna agencija Anadolu. TAI je eno najpomembnejših obrambnih in letalskih podjetij v Turčiji. Med drugimi projekti proizvaja KAAN, prvo nacionalno bojno letalo v državi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:04 23. Oktober 2024.

    Zanimivo, Erdogan na srečanju BRICS in takoj naslednji dan teroristični napad. Kakšno naključje...!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.