Ta moški je v enem dnevu izgubil tri hčere in ženo

Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina
Zgodba očeta in moža, ki je pokopal celotno družino, je pretresla svet.
Oglej si celoten članek

Včeraj so se v mestu Lviv na zahodu Ukrajine poslovilo od žrtev, ki so umrle v ruskem raketnem napadu. Pretresljive fotografije Jaroslava Bazileviča, edinega preživelega člana družine, so obšle svet.

Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina

V ruskem napadu so poleg njegovih treh hčera – Emilije (7), Darine (18) in Jarine (21) ter žene Jevgenije (43) – umrli še trije meščani.

Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina

Napad se je zgodil pred zoro, ko so Rusi močno bombardirali središče mesta. Ranjenih je bilo več kot 50 civilistov, številne stavbe so bile porušene.

Foto: Profimedia Jaroslav Bazilevič je v napadu izgubil ženo in tri hčerke, Lviv, Ukrajina

Med zadnjim slovesom se je na tisoče ljudi zbralo pred cerkvijo v središču mesta.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 71

  • 11:25 8. September 2024.

    Vprašajte se in ga rajši , za koga je volil na volitvah ! Dokler pa mislijo UA streljati na drone …

  • 19:05 7. September 2024.

    Putin BOLAN psihopat ... GOLOB PSIHOPAT BREZ VESTI laže in hodi na otvoritev hiše k kateri ni prispeval centa ,,, …

  • 17:37 7. September 2024.

    za debile tle gor. ni bilo vojaske tarce, ampak za sok efekt, da se javnost preprica h kapitulaciji. putin je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.