Svojce izsiljevali s trupli

Foto: Žurnal24
Bolivijska skupina po imenu vojni klan je svojcem predala trupla štirih policistov, ki so jih linčali 23 maja. V zameno so zahtevali preiskavo smrti štirih članov vojnega klana.
Oglej si celoten članek

Štirje policisti so preiskovali preprodajo ukradenih avtov, ki je v provinci Potosi na jugu Bolivije glavna dejavnost. Vojni klan trdi, da so jih policisti izsiljevali, zato so jih linčali, nato pa so se odločili, da bodo z njihovimi trupli izsiljevali svojce in policijo, poroča BBC.

Ta je pristala, da bo preiskala smrti štirih članov klana, zato so svojci končno dobili trupla, da jih spodobno pokopljejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.