Svetovalec za najstnike pedofil

Foto: Žurnal24 Simon Beard (Foto: Sky News)
Britanski svetovalec za najstnike je v prostem času otroke v raznih klepetalnicah nagovarjal k seksu. Ujeli so ga, ko je mislil, da gre na zmenek s 13-letno deklico Amy.
Oglej si celoten članek

Simon Beard je otrokom in tistim, ki so delali z njimi, delil nasvete o odraščanju in odnosih, tudi spolnih. "Najboljši pristop, ko se otrok odloči za spolni odnos je, da mu razložimo, da mora to narediti varno in da mora v tem uživati," je 57-letni Beard razlagal na enem izmed tečajev za ljudi, ki delajo z otroki.

Ko so na televiziji Sky News dobili namig, da je Beard v resnici pedofil, so mu nastavili past. Novinar se je na internetu izdajal za 13-letno Amy. Beard se ji je razkazoval prek internetne kamere in jo prepričeval, naj tudi ona stori enako. Potem jo je po enem mesecu povabil na "zmenek“. Srečala naj bi se v stanovanju v zahodnem Londonu.

Tam pa ga je pričakala ekipa Sky Newsa s policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.