Streljanje v Zagrebu

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Lastnik četniškega portala Dnevno.rs in ustaškega portala Dnevno.hr, kontroverzni tajkun Michael Ljubas, je bil sinoči nekaj pred 19. uro ranjen v streljanju, do katerega je prišlo v Zagrebu.
Oglej si celoten članek

Do streljanja, poročajo hrvaški mediji, je prišlo na bencinski črpalki, tajkuna Michaela Ljubasa je za zdaj še neznani strelec ranil v nogo. Sinoči se je v hrvaški javnosti špekuliralo, da je Ljubas slučajna žrtev ropa bencinske črpalke, vendar danes mediji, ki se sklicujejo na vire blizu policijski preiskavi, poročajo, da je bil v resnici tarča napada.

Neznanec je proti lastniku omenjenih portalov streljal, medtem ko je ta izstopal iz svojega avtomobila Honda Accord, strel ga je zadel v nogo. Neuradno naj bi šlo za streljanje iz orožja, opremljenega z drušilcem.

Okoliški stanovalci so še danes zjutraj v šoku, poroča Jutarnji list. Sinoči se je kmalu po napadu okrog bencinske črpalke zbralo veliko policistov, stanovalcem so svetovali naj zaradi lastne varnosti ne zapuščajo svojih domov. Policisti so s pomočjo svetilk iskali uporabne sledi, brskali so tudi po kontejnerjih za smeti, v upanju, da bodo našli odvrženo orožje.

Kot še pišejo hrvaški mediji, bi razlog za napad lahko bil v maščevanju. Preiskava je še v teku, strelca policija še ni našla. Vladimir Ljubas je zdaj v bolnišnici, kjer je pod budnim varstvom policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:21 8. December 2015.

    tajkun..ranjen..samo v nogo..; škoda . taki bi morali biti vsaj malo še kam drugam

  • 16:09 8. December 2015.

    Za vsakega se metek najde!

  • 14:45 8. December 2015.

    Kdo ti pa "prcka" slovenke, - slovenci?? saj 2/3 jih je impotentnih,1/3 pa homići. Ti pa imaš jajca, -ti nimaš" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.