Streljanje na dvorišču srednje strojne šole, ranjen en dijak

Foto: Facebook/Klix.ba Streljanje v Sarajevu
Foto: Facebook/Klix.ba Streljanje v Sarajevu
V Sarajevu v napadu s strelnim orožjem ranjen dijak.
Oglej si celoten članek

Iz Bosne in Hercegovine prihaja novica o streljanju pred poslopjem srednje strojne in kovinarske šole. Zgodilo se je zjutraj, v napadu s strelnim orožjem je bil ranjen dijak, piše Klix.ba.  

"Sarajevski policisti so ob 8. uri prejeli obvestilo o dogodku, v katerem je bil poškodovan dijak. Po prvih informacijah naj bi ga poškodoval mladenič, ki ne obiskuje iste šole, a naj bi bila sprta že od prej. Dijak je bil ranjen v nogo."

Pred šolo so policijske patrulje, posredovalo je tudi reševalno vozilo. Kako hudo je dijak poškodovan, za zdaj ni informacij, napadalec pa je pod nadzorom policije. Policijska preiskava še poteka.

xxx

Na portalu so ob spomnili še na streljanje v centru Sarajeva, do katerega je prišlo prejšnjo noč. V njem je bil poškodovan moški. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:15 24. Oktober 2024.

    Oh, ta Balkan!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.