Strel huje ranil dva učenca

Foto: Žurnal24 Policija je šolo zaprla in otroke poslala domov, vendar pa se je izkazalo, da je
Na srednji šoli Gardena v Los Angelesu sta bila v torek ranjena dva dijaka, potem ko se je tretjemu po nesreči sprožila pištola, ki jo je imel skrito v nahrbtniku.
Oglej si celoten članek

Neimenovani srednješolec je pištolo pretihotapil v šolo, sprožila pa se je sama, ko je fant položil nahrbtnik na mizo. Nato je od strahu pobegnil in se skril v učilnico, kjer so ga prijeli policisti. Naboj je zadel 15-letno dekle v glavo in 15-letnega fanta v vrat. Dijakinja je končala v bolnišnici v kritičnem stanju, dijaka s pištolo pa so policisti odpeljali na zaslišanje.

Ameriški mediji poročajo, da je srednja šola Gardena ena od najslabših v ZDA glede na učni uspeh, kar 35 odstotkov vseh vpisanih pa šolanja ne dokonča. Pogosto naj bi tudi prihajalo do telesnega nasilja med različnimi rasnimi in etničnimi skupinami, čeprav naj streljanje ne bi bilo pogost pojav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.