Strašljive številke iz Španije: V zadnjem dnevu 769 žrtev

Foto: Epa Koronavirus v Italiji Foto: Epa Koronavirus v Italiji
V Španiji so v zadnjih 24 urah zabeležili rekordnih 769 smrtnih žrtev novega koronavirusa.
Oglej si celoten članek

S tem se je skupno število umrlih za covidom-19 v tej državi povzpelo na 4858, so po poročanju francoske tiskovne agencije AFP danes sporočile španske oblasti.

V Španiji, za Italijo drugi najhuje prizadeti evropski državi v pandemiji, so doslej potrdili 64.059 okužb z novim koronavirusom.

Število okuženih in smrtnih žrtev novega koronavirusa narašča, čeprav je v Španiji že od 14. marca v veljavi karantena, ki močno omejuje gibanje prebivalcev. Španski parlament je sicer v noči na četrtek izredne razmere, vključno s karanteno, podaljšal do 12. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:05 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 14:05 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.