Štiriletnik ustrelil očeta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz Arizone poročajo o novi tragediji v družini.
Oglej si celoten članek

35-letni Justin Stanfield Thomas se je s svojim sinom nenapovedano odpravil obiskat svojega nekdanjega sostanovalca, ko se je zgodila nesreča. Le nekaj minut potem, ko sta prišla na obisk, je deček vzel v roke pištolo in očeta in drugo odraslo osebo vprašal, kaj ima v roki. Nekaj sekund kasneje je pištolo sprožil, poroča CNN.

Očeta je ponesreči ustrelil v prsni koš. Ko so reševalci prihiteli na kraj dogodka, so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, tam pa je podlegel poškodbam.

"Vse kaže na to, da je šlo za nesrečo. V stanovanju ni prišlo do nobenega konflikta, stanovalec ni vedel, da k njemu na obisk prihaja nekdanji sostanovalec," je povedal narednik Brandon Bonney in znova opozoril na nevarnost orožja v bližini otrok.

Ni pričakovati, da bo policija sprožila postopke obtožbe, saj je šlo za nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    13:49 9. Junij 2013.

    prforana amerika, kaj ima pištola za delati npr. na mizi??????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.