Število žrtev še naraslo

Foto: PrtScr You tube Črna gora Foto: Reuters Črna gora nesreča Foto: Reuters Črna gora nesreča Foto: Reuters Črna gora nesreča Foto: Reuters Črna gora nesreča
18 mrtvih in 29 ranjenih v nesreči avtobusa, ki je zapeljal v kanjon Morače.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj, je avtobus z romunskimi registrskimi tablicami okoli 17. ure zgrmel v kanjon reke Morače v Črni gori.

Številno smrtnih žrtev nesreče je po najnovejših podatkih naraslo na 18, poškodovanih pa je bilo 29 ljudi.

 

Črnogorske oblasti so v nedeljo najprej navajale 13 smrtnih žrtev, a je število kmalu naraslo na 16, ko so reševalne ekipe izpod razbitin avtobusa potegnile še tri trupla.

Oblasti se bojijo, da bi utegnilo biti žrtev še več.

Vzrok nesreče še ni znan

Policija vzrok nesreče še preiskuje. Generalni državni tožilec Vojislav Grujić je dejal, da je gotovo samo to, da je bilo cestišče zaradi dežja spolzko. Več podatkov pa pričakuje, potem ko bodo razbitine avtobusa dvignili iz prepada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.