Številni odrezani od sveta, zapirali šole

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Severovzhod ZDA je v torek zajelo snežno neurje, zaradi katerega so odpovedali več kot 1200 poletov in zaprli šole.
Oglej si celoten članek

Letalske družbe so odpovedale več kot 1220 letov, od tega 43 odstotkov z newyorškega letališča LaGuardia, ki večinoma skrbi za notranji promet po ZDA, je poročala agencija Flight Aware, ki spremlja letalski promet.

V New Yorku so iz previdnosti zaprli šole, oblasti so pozvale ljudi, naj se zadržujejo doma. Vendar pa sta sneg in veter preglavice v mestu povzročala le zjutraj. Zaradi temperatur nad ničlo že popoldne o snegu skoraj ni bilo več sledu.

Opozorilo Nacionalne vremenske službe pred zimskim neurjem je v torek zjutraj zajelo 32 milijonov ljudi, posledice pa so čutili predvsem na podeželju, kjer so bila številna območja za kratek čas odrezana od sveta.

Po podatkih vremenoslovcev je v mestecu Hampton Township v New Jerseyju zapadlo 13 centimetrov snega, v Chestru v zvezni državi New York pa več kot 11 centimetrov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:14 17. Februar 2024.

    SOU VERÔNICA, NUNCA POSSO LEVAR VOCÊ ERRADO... CONSEGUI UM EMPRÉSTIMO DE 250.000 COM POUCO JURO DA FONTE ABAIXO... ENTRE EM …

  • 13:13 17. Februar 2024.

    Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. …

  • 10:01 14. Februar 2024.

    13 cm snega pa res ni neka posebnost …. saj je februar!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.