Sredi avenije v Zagrebu čez noč zazijala luknja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Včeraj sredi noči je v Zagrebu na križišču Slavonske avenije in Marohnićeve ulice zazijala večmetrska luknja.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj Zagrebčanov se je danes zjutraj ustavilo na Slavonski aveniji in začudeno pogledovalo proti sedemmetrski luknji, ki se je včeraj okoli 21.30 pojavila sredi ceste. Na ogled je prišel tudi zagrebški župan Milan Bandić. Hrvaški mediji poročajo, da je zaradi deloma zaprtega cestišča v jutranjih urah prihajalo do gneče.

Iz Zagrebških cest so za Večernji list že včeraj sporočili, da je do vdora cestišča najverjetneje prišlo zaradi izpiranja zemlje, kar naj bi zakrivila počena vodovodna ali kanalizacijska cev. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Luknja na cesti v Zagrebu Nenadni vdor na srečo ni zakrivil prometne nesreče, a kot je za Večernji list opisal fotograf Alan Grubelić, ki je prisostvoval trenutku vdora, je zadnje kolo vozila, ki se je ravno takrat peljalo po aveniji, že zdrsnilo v globoko jamo.

Grubelić je še povedal, da so luknjo kmalu za tem zavarovali zaposleni nekega podjetja za varovanje, ki so bili v bližini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.