Srečnež bogatejši za 9,5 milijona evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Avstrijska loterija je podelila zanjo rekorden dobitek. V Sloveniji rekordni Loto plus znaša več kot dva milijona evrov.
Oglej si celoten članek

V primerjavi s srečnežem z avstrijske Koroške, ki je pred štirimi leti na loteriji EuroMillions zadel 55 milijonov evrov, ali z angleškim parom, ki se je minuli teden razveselil 190 milijonov evrov, bo sicer tokratni dobitnik pravi revež, piše STA. Dobitnik ima sicer kar tri leta časa, da se oglasi loteriji in pobere svoje milijone, a pričakujejo, da se bo pojavil veliko prej, po vsej verjetnosti še danes.

V Sloveniji rekordni Loto plus

Pri nas včeraj v 66. krogu žrebanja ni bil izžreban Loto plus, ki je zdaj vreden rekordnih 2.374.367,99 evra. Tudi druga dva glavna dobitka v igri Loto – Sedmica in Lotko 6 – nista bila izžrebana, zato se vplačana sredstva prenesejo v naslednje žrebanje, ki bo v sredo, 22. avgusta 2012. Sedmica bo morda nekoga razveselila z 216.281,71 evra, Lotko 6 pa s 313.378,24 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:44 16. Avgust 2012.

    @MM00<br />Bolj bednega načina oglaševanja pa še ne... Jaoooo nizkotni prijem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.