Specialci vdrli v hišo in prijeli morilca iz Srbije

Včeraj navsezgodaj so pripadniki posebne enote policije v okolici Zagreba vdrli v hišo in prijeli 48-letnega srbskega državljana, za katerim je Srbija razpisala mednarodno tiralico. Poleg njega je aretirala še tri tuje državljane, ki so z njim stanovali.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti ugotovili, da se v hiši v Sesvetah blizu Zagreba nahaja tuj državljan, za katerim je Interpol Republike Srbije razpisal mednarodno iskanje zaradi pobega iz zapora.

Vladan Sretenović je bil leta 1998 prvič obsojen na 30 let zapora, a so mu kazen nato prepolovili. Tokrat je Srbija za njim razpisala tiralico zaradi prestajanja 1,5-letne zaporne kazni zaradi hudega poškodovanja moškega v nekem baru junija 2016. Potem ko je moški padel po tleh, sta ga Sretenović in njegov prijatelj še naprej brcala in ga huje poškodovala. 

Hrvaški mediji so objavili video posnetek policijske akcije, v kateri so kriminalca aretirali, dostopen je na tej povezavi.

Poleg njega so zaradi nezakonitega zadrževanja na ozemlju Hrvaške aretirali še 22-letnega državljana Bosne in Hercegovine in 34-letnega državljana Črne gore. Pri 19-letniku pa so našli marihuano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.