Šokanten posnetek skoka z elastiko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Šokanten posnetek prikazuje, kako se je ženski med bungee jumpingom odpela vrv.
Oglej si celoten članek

Bungy jumping je sicer za mnoge izjemen šport, pri katerem ste z elastično vrvico pripeti na most oziroma visoko strukturo s katerega se vržete v globino.  

Ženska na posnetku je 29-letna Yoo, ki je pogumno skočila s 40 metrov v Chuncheonu v Južni Koreji. Na posnetku lahko vidimo, da se je pri skoku odpela in je elastika ni zaščitila. 

Yoo je tako padla v pet metrov globoko vodo in pri tem utrpela poškodbe glave, vratu in prsnega koša. Zaradi poškodb je bila v bolnišnici kar mesec dni.

Policisti so po preiskavi aretirali osebo, ki operira z atrakcijo, saj naj bi bila za nesrečo kriva neprimerna oprema. Nesreča se je zgodila 14. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:16 5. November 2016.

    men v vseh brskalnikih javlja da vtičnika ne more zagnat

  • 14:42 5. November 2016.

    dejte mi razlozit zakaj uporabljate overlay za youtube video? da morem vsakic dat pavzo, kliknit na logotip in si kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.