Slovenec z vlačilcem zapeljal na odstavni pas in povozil človeka

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Moški je stal ob avtomobilu na odstavnem pasu, ko ga je zbil voznik vlačilca.
Oglej si celoten članek

V sredo okoli 11.30 se je na avtocesti A1 pri Bosiljevu zgodila huda prometna nesreča. Po podatkih karlovške policije je 49-letni voznik tovornjaka s priklopnikom vozil po avtocesti in v nekem trenutku delno zapeljal na odstavni pas. Tam je bilo ustavljeno osebno vozilo zagrebških registrskih tablic. Ob vozilu je stal 68-letni moški. 

Voznik vlačilca je trčil v 68-letnega moškega, ki je zaradi poškodb na kraju dogodka umrl. 

Zaradi kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče v cestnem prometu bo 49-letni slovenski državljan s kazensko ovadbo pristojnemu državnemu odvetniku danes predan pripornemu nadzorniku PU Karlovac.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:09 22. Avgust 2024.

    Lahko samo ugibam, če je voznik šleperja tipkal po telefonu !

  • 13:15 22. Avgust 2024.

    Pa tako vedno poudarjajo, da naj v takih primerih ljudje stojijo za ograjo. Kolikokrat je že prišlo do takšnih nesreč.

  • 11:53 22. Avgust 2024.

    Ja iz izkušenj povem,na avtocesti proti dalmaciji so definitivno navajeni se ustavit na odstavnem pasu in to brez opozorila,ne vem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.