Slovenec se je na Hrvaškem huje poškodoval

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izgubil je nadzor nad vozilom.
Oglej si celoten članek

Na območju hrvaškega Čabra ob meji s Slovenijo se je v torek okoli 14. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan 85-letni slovenski državljan. Moški je med vožnjo izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal v sedemmetrski prepad pod cesto, je na spletni strani sporočila hrvaška policija.

Moški se je z vozilom slovenskih registrskih oznak vozil po cesti iz smeri Parga proti Prezidu, nakar je izgubil nadzor nad vozilom. Najprej je prešel na nasprotni vozni pas, nato pa zapeljal v sedemmetrski prepad pod cestiščem, kjer je vozilo zaustavilo drevje.

Pripadniki gasilske enote iz Čabra in reševalci so poškodovanega 85-letnika izvlekli iz vozila in ga prepeljali v klinični center na Reki, kjer so ugotovili, da je huje poškodovan, je na svoji spletni strani še zapisala policijska uprava Primorsko-goranske županije.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.