Slovenec na Hrvaškem zbil pešca in pobegnil

Foto: Epa
Foto: Epa
Voznik je z veliko hitrostjo pripeljal v ovinek in zbil dva pešca. Eden od pešcev je zaradu hudih poškodb na kraju umrl.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer se je v naselju Dubrovčan v občini Veliko Trgovišče v Krapinsko-zagorski županiji zgodila huda prometna nesreča. 

Po podatkih krapinsko-zagorskih policistov je nesrečo, v kateri je ena oseba umrla, povzročil 40-letni voznik, državljan Slovenije. Voznik je vozil z veliko hitrostjo in v ovinku zbil dva pešca, filipinska državljana, poroča 24sata.hr. Pešca sta hodila v koloni, eden za drugim. Voznik je najprej zbil enega pešca, ki se je lažje poškodoval. Nato je voznik zapeljal še v drugega pešca, ki ga je vrglo v ograjo. Pešec je na kraju nesreče umrl. 

Voznik se na kraju nesreče ni ustavila, da bi ponudil pomoč, ampak je pobegnil. Našli so ga v bližini in mu odvzeli prostost. 

Policisti so opravili alkotest. Voznik je imel v krvi 2,08 promila alkohola. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:58 29. September 2024.

    Zdaj je uživancija po hrvaške in norijo za znort ,vedno je to v največji meri slovenec,zato so omejitve in so …

  • 12:00 29. September 2024.

    Za avtorja: "zaradu", "Voznik se na kraju nesreče ni ustavila"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.