Slon je imel vsega dovolj: lotil se je avta in ga prevrnil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slon je na cesti vzhodno od Bangkoka napadel nič hudega slutečega voznika v kombiniranem vozilu.
Oglej si celoten članek

Vse skupaj je posnela ena od udeleženk v prometu. Tao, čigar žena je vse skupaj ovekovečila s kamero, je dejal, da je slon skočil na cesto, medtem ko so potovali proti Chonburiju. "Nisem mogel verjeti svojim očem, da je slon porival avtomobil vse dokler, ga ni prevrnil," je dejal Tao. Dodal je, da so vsi v avtomobilu bili šokirani, še posebej njegov sin. Po incidentu je nemudoma poklical urad za divje živali, delavci katerega so prihiteli na prizorišče.

Ko so prispeli so najprej, odpeljali podivjanega slona, nato pa vozniku poltovornjaka pomagali izstopiti iz avtomobila. Ta jo je na srečo odnesel brez poškodb. Prve domneve so, da je bil slon lačen in domneval, da je v poltovornjaku hrana, poroča spletni časopis The Nation Thailand. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 6. Marec 2023.

    To je pri njih vsakdanja stvar. Še policistov ne potrebujejo ker, sloni delajo red na cestah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.