Skrajnežu IS nastavili seksi agentko

Foto: EPA
Foto: EPA
Skrajnež IS Denis Cuspert se je poročil z agentko FBI.
Oglej si celoten članek

Ameriški zvezni preiskovalni urad FBI je enemu največjemu nemškemu teroristu, skrajnežu Islamske države (IS) Denisu Cuspertu nastavil vabo, ki se ji ni mogel odreči.

Glavno vlogo v skrivni operaciji proti nekdanjemu raperju, ki je bil znan pod vzdevkom Deso Dogg, je igrala privlačna agentka FBI, katere naloga je bila, da s Cuspertom vzpostavi stik, kar ji je tudi uspelo. Z njim je začela intimno razmerje, ki se je končalo s poroko po muslimanskih načelih. Kot poročajo nemški mediji, naj bi nato prišlo do "konkretne nevarnosti“, zaradi katere je bila agentka prisiljena zbežati v Turčijo, kjer jo je policija aretirala in poslala nazaj v ZDA. Informacije agentke naj bi bile ključne za to, da so ZDA Nemca v začetku tedna uvrstili na seznam najbolj iskanih mednarodnih teroristov. Nemške in ameriške tajne službe se na poročanja še niso uradno odzvala.

Cuspert naj bi se IS pridružil leta 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:10 16. Februar 2015.

    in kaj je poanta vsega tega !?? Niso ga dobili, niso ga ubili, in tudi ne bodo ga našli !! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.