Sina pozabili na hrvaškem avtocestnem postajališču

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Da so sina so pozabili na avtocestnem postajališču, ugotovili šele po 190 kilometrih.
Oglej si celoten članek

Nemška družina je na avtocestnem postajališču pri Slavonskem brodu pozabila sina. Ta je mobilni telefon pustil v avtu, številk staršev pa ni znal na pamet.

Brodsko-posavska policija je dobila prijavo, da je družina 17-letnega sina pozabila na počivališču. Zgodilo se je v soboto ob 8.50.

Osebni avto je vozil 51-letni oče, v avtu pa so bili še mati in starejši brat, ki sta spala. Oče je šel iz avta na postajališču, ko se je vrnil, je nadaljeval s potjo. Ni namreč vedel, da je med njegovo odsotnostjo avto zapustil njegov mlajši sin, ki je v avtu pustil mobilni telefon, telefonskih številk staršev in brata pa ni znal na pamet.

Fanta so odpeljali na policijsko postajo ter s starši stopili v stik prek družabnih omrežij. Oče je sicer po 190 kilometrih vožnje pri Lužanu (blizu Zagreba) ugotovil, da v avtu ni sina. Družina se je vrnila in ga okrog 10.50 prevzela na policijski postaji, poroča dnevnik.hr.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:11 27. Avgust 2023.

    Tako so nas poneumili mobifoni. Včasih je vsak znal vsaj 10 najvažnejših telefonskih cifer na pamet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.