Silovito neurje s seboj prineslo sneg

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Nad Zagreb se je zgrnila nevihta, ki je s sabo nosila tudi sneg.
Oglej si celoten članek

Popoldne se je nad Zagrebom oblikovala večja nevihta. Območje je zajel močan naliv, vmes je tudi snežilo. 

Tamkajšnji meteorološki urad je za območje zagrebške in karlovške regije izdal rumeni alarm zaradi neviht. Na območju srednje Dalmacije in velebitskega kanala velja opozorilo zaradi močnih sunkov vetra.    

xxx

Pred nami nekaj jasnih dni, nato konkretna ohladitev

Agencija za okolje za ponedeljek za naše kraje napoveduje pretežno jasen dan, najvišje dnevne temperature pa bodo od 22 do 27 °C.

Torek in sreda bosta precej jasna, v zahodnih krajih bo nekaj več oblačnosti. Postopno se bo krepil jugozahodni veter. 

V četrtek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, možne bodo tudi nevihte. Podobno vreme lahko pričakujemo nato še vse do sobote. Od nedelje naprej bo več jasnine. Ker nas bo dosegla obsežna zaloga polarne zračne mase, lahko pričakujemo konkretno ohladitev.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.