Šefica News International odstopila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Rebekah Brooks, izvršna direktorica medijske korporacije News International, odstopila zaradi škandala vdiranja v telefone.
Oglej si celoten članek

Po večdnevnih pritiskih je odstopila Rebekah Brooks, izvršna direktorica medijske korporacije News International, ki je bila v času vdiranja v telefone odgovorna urednica News of The World.

Časnik, ki je prejšnjo nedeljo nehal izhajati, je vdiral v telefone znanim osebam, politikom, žrtvam umorov in terorističnih napadov. Brooksova je bila urednica v času, ko so vdrli v telefonski predal žrtve umora Mily Dowler. Do zdaj se je izgovarjala, da o vdorih ne ve ničesar, saj da je bila takrat na dopustu.

Žal ji je
V izjavi je dejala, da ji je zelo žal zaradi stvari, ki so se dogajale. "Bila sem prepričana, da bi bilo pravilno in odgovorno, da bi nas popeljala skozi to krizo. Vendar je moje vztrajanje na položaju postalo središče debat," je še zapisala v izjavi.

Tako v Veliki Britaniji kot v ZDA poteka obsežna preiskava škandala.     


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.