Šefa Nata onesposobil padec s kolesa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Generalni sekretar vojaške zveze Nato Anders Fogh Rasmussen si je pri padcu s kolesa zlomil levo ramensko kost. Zaradi padca je moral odpovedati obisk baltskih držav.
Oglej si celoten članek

Nesrečo je 58-letni nekdanji danski premier Anders Fogh Rasmussen razkril na Facebooku.

"Dragi prijatelji, gorsko kolesarjenje je naporen šport," je po poročanju AFP zapisal Rasmussen. "Moja leva rama je zdaj v mavcu in je ne morem premikati. Okrevanje bo trajalo nekaj časa, potrebna bo potrpežljivost," je zapisal na Facebooku.

Poleg tega je tudi napovedal, da bo moral zaradi nesreče odpovedati obisk v Estoniji, Latviji in Litvi.

Nekdanji danski premier je sicer zagret gorski kolesar in tekač, do nesreče pa je prišlo v gozdu pri Bruslju, kjer je sedež zveze Nato.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:04 14. November 2011.

    Svinja morilska! Privoščim mu en uspešen atentat!<br /><br />Smrt NATO!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.