Sanaderja temeljito pregledali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iva Sanaderja so zaradi bolečin v nogi pregledali zdravniki. Njegovi odvetniki menijo, da bi lahko imel tudi sepso.
Oglej si celoten članek

Iva Sanaderja so okoli devete ure zjutraj prepeljali v zaporniško bolnišnico, kjer je ostal približno tri ure. Kakšno diagnozo so mu zdravniki postavili, še ni znano. Portal 24 sata poroča, da naj bi mu opravili ultrazvok noge in še nekaj preiskav.

Najbolj znan hrvaški zapornik v tem trenutku je že v priporu v Salzburgu imel težave s kolenskimi vezmi. Kot trdijo njegovi odvetniki, se mu je stanje zdaj poslabšalo. "Specialisti so nas opozorili, da bi bilo stanje lahko hujše. Prosili bomo, da ga temeljito pregledajo. Vse skupaj traja predolgo in ni videti, da bi se stanje izboljšalo, zato obstaja nevarnost sepse," je včeraj dejal njegov odvetnik Čedo Prodanović.

Zaradi težav z nogo je včerajšnje zaslišanje protikorupcijske komisije potekalo v zaporu Remetinac. Dveurno zaslišanje je potekalo brez težav. Sanader je zavrnil obtožbe v zvezi z zadevo Fimi-media. Prav tako ni odgovarjal na vprašanja tožilcev, saj se je že na začetku zaslišanja izrekel za nedolžnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.