Samomorilca jezno porinil z mostu

Jezni mimoidoči se je odločil, da se ne bo samo rokoval z moškim, ki je hotel skočiti z mostu, ampak ga je porinil.
Oglej si celoten članek

Okrog Čena Fučaa se je že zbrala ekipa, da bi ga poskusili odvrniti od samomorilskih namenov, v katere so ga prisilili ogromni dolgovi, poroča BBC. Ko je prišel 60-letni Laj Džjenšeng, so reševalci verjetno mislili, da bi jim lahko bil v pomoč, zato so mu dovolili, da se povzpne na most k Čenu.

Po kratkem pogovoru in stisku roke ga je Laj potisnil čez most. Čen je padel osem metrov globoko na blazino, ki je bil na pol napihnjena. S poškodbami sklepov in hrbta je pristal v bolnišnici, grozi pa mu kazen za kršenje javnega reda in miru, medtem ko je Laj obtožen namerne povzročitve telesnih poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:03 6. Maj 2012.

    Zavajajoč naslov. Nikakor ga ni hotel porinit v smrt, ampak na blazino, ki je bila spodaj.

  • 12:36 4. Maj 2012.

    Zgleda!

  • 12:36 4. Maj 2012.

    Zgleda!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.