S človeškim mesom hranil pse, ostanek prodal na trgu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kitajec je človeško meso pot pretvezo, da je nojevo, prodajal na trgu. Policisti so v njegovem domu kasneje našli oči v steklenicah vina in meso, ki ga je sušil.
Oglej si celoten članek

56-letnika so sicer aretirali zaradi suma uboja 19-letnika, ki je konec aprila izginil v provinci Yunnan. Po tem, ko so policisti preiskali hišo, so našli mobilni telefon 19-letnika in njegovo bančno kartico, kot tudi dokaze, ki ga povezujejo z izginotjem več mladostnikov iz iste vasi.

Po poročanju tamkajšnjih lokalnih medijev, so v hiši našli tudi človeške oči in meso, ki se je sušilo. Oblasti se bojijo, da je Zhang Yongming s človeškim mesom hranil pse, nekaj pa ga je tudi prodal pod pretvezo, da gre za nojevo, še poroča The Sun.

Zhanga so vaščani opisali kot samotarja, ki ni nikoli govoril s sosedi, poznali pa so ga pod vzdevkom kanibalska pošast. Obsojen kanibalizma je v zaporu sicer odsedel 20 let.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:16 27. Maj 2012.

    No fino , sedaj bo odšel pa sam za dele . Tko se dela ne pa vmešavati psihiatre !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.