Ryanairovi potniki poklicali policijo

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Potniki kar štiri ure niso smeli zapustiti letala.
Oglej si celoten članek

Leta iz Londona v Porto na Portugalskem potniki ne bodo tako hitro pozabili. Težave so se začele z zamudo pri vkrcavanju. Letalo bi moralo vzleteti ob 20.25, zaradi slabih vremenskih razmer in nenapovedanega pristanka v Birminghamu pa so se potniki v Londonu lahko vkrcali šele ob 23.45.

Nekaj minut čez polnoč so bili vsi na krovu, kljub temu letalo ni vzletelo. Potniki so po treh urah brez hrane, pijače in klimatske naprave postajali vse bolj razdraženi. "Ne morejo nas že več kot tri ure zadrževati na letalu," se je nekdo pritožil. Kaj točno se dogaja, jim člani posadke niso povedali. Razložili so le, da morajo v letalo še enkrat natočiti gorivo in da potniki iz varnostnih razlogov ne smejo zapustiti letala. Enemu od potnikov je nato prekipelo in poklical je policijo, ki jih je po štirih urah čakanja odrešila muk. Ker je bilo letališče ob tem času že zaprto, je policija vdrla v terminal.

Ryanair se je za incident opravičil. Potniki so na Portugalsko poleteli naslednji dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 23. Februar 2014.

    Jaz pogosto uporabljam nizkocenovnike, pa tudi "velike", če imajo ugodne cene. Edino kar zamerim Ryanairu je to, da zadnje čase …

  • 10:36 23. Februar 2014.

    Velika sramota za to družbo. Z njimi sem letel samo 2x. veliko raje z easyJetom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.