Ruski premier potrdil obstoj vesoljcev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ruski premier Dmitrij Medvedjev je izjavil: „Ne bom vam povedal, koliko vesoljcev biva med nami, da ne bi izbruhnila panika.“
Oglej si celoten članek

Po snemanju neke televizijske oddaje je ruskega premierja Dmitrija Medvedjeva, ki se je malce spozabil, novinarka vprašala, ali ima kot nekdanji predsednik države informacije o obstoju vesoljcev. Premier, ki ni vedel, da je njegov mikrofon še prižgan in da kamera še teče, ji je odvrnil: "Povedal vam bom prvič in zadnjič. Predsednik skupaj s kovčkom, ki vsebuje kode za jedrsko orožje,  dobi tudi posebno mapo. V njej so informacije o vesoljcih, ki so obiskali naš planet. Poleg tega predsedniku posredujejo podatke o tajni službi, ki nadzira vesoljce v Rusiji. Ko predsednik zaključi mandat, se ti dokumenti predajo naslednjemu predsedniku. Podrobnejše informacije o tem lahko dobite v filmu Možje v črnem, obstaja več različic. Ne bom vam povedal, koliko vesoljcev biva med nami, da ne bo izbruhnila panika,“ je izjavil premier.

Medvedjev pa ne verjame le v vesoljce, ampak tudi v Dedka Mraza. "Verjamem vanj, a ne preveč. Nisem oseba, ki bi otroku povedala, da Dedek Mraz ne obstaja,“ se je še pošalil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • mph
    22:29 9. December 2012.

    To praviš ti. Imaš kakšne dokaze ali imaš za osnovo desničarsko nakladanje, ker bi se radi znebili najbolj nevarnega konkurenta? …

  • mph
    22:27 9. December 2012.

    Imam občutek, da so tudi na tvojih možganih delali experimente, da moraš potegnit noter še Jankoviča. Če bi bila tema …

  • 17:09 9. December 2012.

    Edino za kar smo fouš Zokiju in njegovi bandi je nedotakljivost pred sodnim sistemom. Zoki ima, ker je nakradel, in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.