Rusija: ubil šest ljudi, pojedel srce in jetra

Ruska policija je prijela moškega, ki je priznal, da je ubil vsaj šest ljudi in pojedel njihove notranje organe.
Oglej si celoten članek

Aleksandra Bičkova, 23, so policisti prijeli po tem, ko je kradel v trgovini. Po prijetju pa jim je priznal, da je na vrtu hiše v kraju Belinski zakopal več trupel. "Našli smo jih šest," je povedala predstavnica policije in dodala, da bi bilo žrtev lahko še več.

Kot je domnevni serijski morilec in kanibal zapisal v svojem dnevniku, se je za umore odločil po tem, ko ga je punca označila za bojazljivca in zapustila, poroča Reuters.

"Rekla je, da sem ovca in ne volk ... ji bom že pokazal ... morda se bo nehala pritoževati in razumela, da sem osamljeni volk," je zapisal v svojem dnevniku, ki je našel pot v ruske medije.

Na nekaterih žrtvah so bile po poročanju ruskih medijev, ki se sklicujejo na policijske vire, vidni sledovi kanibalizma. Uradno policija navedbe, da je pojedel srca in jetra žrtev, še preverja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.