"Rikverc" v trgovino, v štirih minutah so pokradli vse, kar je bilo vrednega

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Z avtom so se vzvratno zapeljali v trgovino Louis Vuitton v središču Pariza in v štirih minutah ukradli vse, kar je bilo vrednega ...
Oglej si celoten članek

Štirje roparji so danes okoli 4.30 vdrli v trgovino Louis Vuitton v središču Pariza in v nekaj minutah ukradli več kot 100 artiklov, poročajo francoski mediji. Roparji so se v trgovino pripeljali z avtomobilom, pri čemer so vozili vzvratno. Po navedbah policijskih virov so v štirih minutah ukradli velik del trgovskega blaga, vključno z več kot 100 luksuznimi predmeti. Policijski vir navaja, da je za zdaj škoda ocenjena na 900.000 evrov.

Po ropu so pobegnili, išče jih policija. Francoski mediji še pišejo, da obstaja posnetek z nadzornih kamer, ki potrjuje, da so bili vlomilci v trgovini le štiri minute.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:12 30. September 2024.

    Filmska scena!

  • 17:42 30. September 2024.

    Vse to prihaja tudi k nam. Če mislite, da ne se grdo motite. Kar še uvažajmo, dajmo in nato vsi …

  • 17:16 30. September 2024.

    Ne pri nas, saj ni res..., pa je!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.