Reševalci pretreseni na kraju nesreče: 19-letniku ni bilo pomoči

Foto: JVP Umag
Foto: JVP Umag
Reševalci nujne medicinske pomoči mu niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragični nesreči, ki se zgodila včeraj zvečer v bližini Umaga. 19-letniku, ki je upravljal vozilo brez vozniškega izpita in poleg tega ni bil privezan, reševalci niso mogli več pomagati.

Nesreča se je zgodila okoli 23.15 ure, ko je 19-letni voznik Audija na cesti iz smeri Umaga proti Ungariji zaradi previsoke hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter v ovinku zapeljal z vozišča ter pri tem trčil v steber. 

Prizor na kraju nesreče je bil po poročanju hrvaških medijev pretresljiv celo za gasilce, ki so navajeni posredovati v prometni nesrečah. 

"O nesreči smo bili obveščeni ob 23.24 in se na kraj odpeljali s tremi gasilskimi vozili in šestimi gasilci," so za medije povedali gasilci iz Umaga. "Mladenič je bil ukleščen v vozilu, zato smo morali rezati vozilo, da smo ga izvlekli. To je trajalo tri do štiri minute, a ni mu bilo več pomoči."

Reševalci so na kraj nesreče prišli v treh minutah. "Poziv smo dobili ob 23.17," so povedali za medije. "Prizor je bil zelo težek. Manjkala je celotna prednja polovica avtomobila. Na žalost je bil mladenič popolnoma vkleščen v vozilu, pri čemer je utrpel težke poškodbe glave, ki so bile nezdružljive z življenjem. Nismo mu mogli več pomagati."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 16:40 31. Avgust 2020.

    NE KLEPEČI NANULAMA...

  • 21:05 28. Avgust 2020.

    pa koga boli hrvaška pa njene nesreče

  • 20:22 28. Avgust 2020.

    Audi??? Na kaj zgleda Audi??? Država,AMSH, autošole...,morjo vsaj 2× premisliti preden izročijo vozniški izpit v roke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.