Reševal samomorilskega napadalca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bolničar David je poskušal pomagati Ibrahimu Abdeslamu, ki se je pretekli teden razstrelil pred kavarno Café Comptoir Voltaire.
Oglej si celoten članek

David, ki svojega priimka ne želi razkriti, je najprej mislil, da je eksplodiralo zaradi plina. Pohitel je k moškemu, ki je ležal na tleh, in ga začel oživljati. Nato je dvignil majico in videl pas z eksplozivom, ki ga na srečo vseh v bližini ni razneslo. "Videl sem žice – belo, črno, rdečo in oranžno,“ je povedal in dodal, da je takrat spoznal, da pomaga teroristu.

Abdeslam je umrl pozneje na poti v bolnišnico. "Če samo pomislim na to, da sem ga na tleh oživljal … Pri tem uporabljaš veliko moči. Lahko bi umrl,“ je še povedal David.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:02 21. November 2015.

    ČE JE MEL ŽICE JE BIL ROBOCOP

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.