Rekel "mama" in povzročil paniko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pilot je povzročil paniko, ko je po interkomu za rojstni dan čestital materi kontrolorja leta. Potniki so mislili, da je namesto "mama na krovu" (angl. mom on board) dejal "bomba na krovu" (angl. bomb on board).
Oglej si celoten članek

Neimenovani pilot družbe Southwest Airlines je na željo sodelavca, sicer kontrolorja leta, za rojstni dan čestital njegovi mami in s tem povzročil pravo paniko med potniki. Zaradi interkoma ga niso dobro razumeli in namesto "mama na krovu" (angl. mom on board) razumeli, da je "bomba na krovu" (angl. bomb on board). Panični potniki so prosili stevardese, naj jim pojasnijo, kaj je pilot povedal. Te so jim zagotovile, da ne gre za bombo, prav tako pa se je spet oglasil pilot in jim zatrdil, da je vse v redu. Kljub temu se je več potnikov pritožilo vodstvu.

"Pilot je nagovoril potnike, ki oznanila niso dobro razumeli. Potem jim je ponovno pojasnil, da je potnici, sodelavčevi materi na krovu, zaželel vse najboljše," so javnosti sporočili iz družbe in dodali, da proti pilotu ne poteka nobena preiskava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.