Recesija udarila tudi prostitutke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanske prodajalke ljubezni so bile prisiljene prepoloviti ceno svojih storitev, saj se je plačilna sposobnost njihovih strank občutno zmanjšala. Posel jim otežuje tudi nelojalna konkurenca.
Oglej si celoten članek

Ekonomska kriza in konkurenca iz Evrope, Brazilije in Azije, ki je prišla na londonske ulice, sta krivi za to, da so morale britanske prostitutke močno zmanjšati ceno svojih storitev. Kot kažejo rezultati nedavne raziskave, je cena padla za kar 50 odstotkov, prostitutke pa so zaradi tega prisiljene sprejemati tudi bolj nasilne stranke, s čimer pa tvegajo napade, posilstva in rop.

Prostitutke na londonskih ulicah zaslužijo okoli 20 funtov na uro (približno 23 evrov), v eni izmeni pa ustrežejo šestim strankam. Ocenjuje se, da se v središču Londona nahaja približno sto javnih hiš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:23 13. April 2013.

    Vse se začne in konča pri riti..........

  • 10:00 13. April 2013.

    KER SI GA BOGATI MEČEJO NA ROKE. FUJ BOGATAŠI.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.