Razstrelil se je na pogrebu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Samomorilski napadalec v Afganistanu je ubil vsaj 20 in poškodoval okoli 50 ljudi.
Oglej si celoten članek

"Ljudje so se zbirali na pogrebu, ko se je samomorilski napadalec razstrelil," je povedal Mahdom al-Hussain, predstavnik policijskih sil, po žalostnem dogodku. Pogreb je potekal v mestu Talikan, ki se nahaja v severni pokrajini Tahar.

V času prihajanja ljudi na pogreb se je moški razstrelil in ubil najmanj 20 ljudi. Okoli 50 jih je ranjenih, emd mrtvimi pa naj bi bil tudi krajevni predstavnik v afganistanskem parlamentu.

To območje je sicer v zadnjem letu doživelo že več podobnih napadov, med drugim tudi atentate na predstavnike vladajoče ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.