Razbijala po Elizejski palači

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Prva dama Francije doživela napad besa.
Oglej si celoten članek

Valérie Trierweiler, nezakonska partnerica francoskega predsednika Francoisa Hollanda, je v napadu besa povzročila za skoraj 3 milijone evrov škode v Elizejski palači, poročajo francoski mediji. Incident se je zgodil, ko je izvedela za afero predsednika Hollanda z 41-letno igralko Julie Gayet, o kateri je na sedmih straneh poročal francoski tabloid Closer magazine.

 Za 3 milijone evrov škode

Trierweilerjeva je v predsednikovi pisarni povzročila znatno materijalno škodo. Med prepirom je razbila več vrednih starin, med drugim tudi vazo iz obdobja Ludvika XVI.

Hospitalizirana

Po izbruhu jeze je bila hospitalizirana v pariško bolnišnico, kjer je ostala 8 dni. Sedaj je nastanjena v rezidenci ob gradu Versaille. Iz predsednikove pisarne so sporočili, da potrebuje počitek in še nekaj testov.

Bo ostala prva dama?

Javnost se sprašuje, ali bo 48-letna novinarka ostala Hollandova izbranka. Trierweilerjeva je za britanski Mirror potrdila, da bo 9. februarja s predsednikom odpotovala v Washington DC kot prva dama Francije.

Hollande afere ni zanikal in ne bo tožil omenjenega tabloida. Tožbo pa je vložila igralka Julie Gayet in zahtevala 50.000 evrov odškodnine zaradi vdora v zasebnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:02 24. Januar 2014.

    Če je to res, samo nogirat in izstavit račun za 3 milijone.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.