Psa kupil za dva milijona dolarjev

Foto: EPA
Foto: EPA
Na razstavi luksuznih hišnih ljubljenčkov v provinci Zhejiang so v torek prodali psa, ki bi lahko bil najdražji pes na svetu.
Oglej si celoten članek

Novi lastnik je za psa pasme tibetanski mastif odštel skoraj dva milijona dolarjev. Tibetanski mastifi so zelo veliki, imajo gosto dlako in izrazito grivo, ki spominja na levjo. So statusni simbol bogatih Kitajcev, temu primerno pa naraščajo tudi njihove cene.

Kot pande

"Čistokrvni tibetanski mastifi so zelo redki, tako kot pande, zato so cene tako visoke," je pojasnil rejec Zhang Gengjun.

Eno leto starega mastifa zlatorjave barve, visokega 80 centimetrov in težkega 90 kilogramov, je kupil nepremičninski investitor, ki naj bi tudi sam kmalu postal rejec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.