Prve fotografije osmerčkov

Foto: Žurnal24 Josiah je drugi najmanjši med osmerčki.
Objavili so prve fotografije osmerčkov, ki razburjajo vse od svojega rojstva pred dvema tednoma.
Oglej si celoten članek

Njihova mama, 33-letna Nadya Suleman, pa je poskrbela za še eno podrobnost. Priznala je, da ima teh osem umetno spočetih otrok istega očeta kot šest otrok, ki jih ima že od prej.

Ostal brez besed
Dejala je še, da je darovalca obvestila o tem, da ima že 14 otrok. Po njenih besedah je moški v šoku: "Ni vedel, kaj naj reče. Dejal je, da potrebuje čas, da se odloči, ali jih želi spoznati," je dejala Nadya.

Osmerčkom gre dobro
Za otroke za zdaj skrbijo še v bolnišnici v bližini Los Angelesa. Rojeni so bili devet tednov prezgodaj, vendar jim gre po besedah zdravnikov dobro. Nadyina mama Angela je priznala, da je že zdaj težko varovati šest otrok, tako da ne ve, kako bo zmogla s še dodatnimi osmimi. Vendar pa Nadya noče slišati, da bi bilo karkoli nemogoče, saj si je s tolikšnim številom otrok uresničila svojo dolgoletno željo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.