Prva služba striptiz

Foto: Žurnal24 Striptiz
Policija je dvakrat v treh mesecih ujela mladoletnico, ki je za denar plesala v striptiz klubu.
Oglej si celoten članek

Prvič je policija takrat 14-letnico prijela aprila letos v detroitskem klubu All Stars Lounge, piše msnbc. Še isti dan pa si je dekle našlo staro/novo zaposlitev v klubu Onyx.

Policija je namreč prejela anonimno prijavo, da v klubu pleše mladoletnica, zaradi česar so aretirali tudi lastnika kluba.
Onyxu sedaj grozi zaprtje, lastniku pa obtožba zlorabe otroka.

"To veliko pove o položaju dekleta, a tudi o načinu delovanja nekaterih tovrstnih klubov," je dejal predstavnik policije John Roach.

Prijatelj družine mladoletnice pa je dekle opisal kot nespoštljivo do svoje matere. "Pod okno je potegnila smetnjak in nato zvečer skočila skozi okno. Če se usedeš z njo, da bi se pogovoril, veš, da je mladoletna, saj se z njo ni možno pogovoriti na odrasel način," pravi 39-letni Tay Giles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.