Policijski avto treščil v vozilo, ki ga je vozila ženska v pozni nosečnosti

Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0 Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0 Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0 Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0 Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0
V prometni nesreči neoznačenega policijskega vozila in osebnega avta, ki ga je vozila ženska v pozni nosečnosti, sta umrla nosečnica in nerojeni otrok.
Oglej si celoten članek

Iz Londona prihajajo tragične podrobnosti sinočnje prometne nesreče, v kateri je neoznačeno policijsko vozilo trčilo v osebni avtomobil. 38-letna ženska v visoki nosečnosti in njen nerojeni otrok sta zaradi poškodb umrla kljub hitremu odzivu gasilcev in reševalcev.

Predstavnik londonske policije je po dogodku povedal: "Moje srce je z družino in prijatelji ženske, ki so izgubili svoje ljubljene v teh tragičnih okoliščinah."

Po trčenju sta bila v bolnišnico odpeljana tudi oba policista, ki sta se vozila v neoznačenem avtomobilu, a njune poškodbe niso bile hujše, zato sta bolnišnico že zapustila.

Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0

Policija prosi priče, naj se javijo

Lawry je dejal, da preiskava poteka, policija pa prosi morebitne priče, naj se oglasijo, da pomagajo razjasniti dogodke včerajšnjega usodnega večera.

Za zdaj ni jasno, ali je bil policijski avto v trenutku nesreče na nujni vožnji, predstavniki policije poudarjajo, da bo to vprašanje del njihove preiskave.

Britanski mediji so izbrskali število smrtnih prometnih nesreč, v katerih so bila udeležena policijska vozila – v Angliji in Walseu je v letih 2023 in 2024 v teh nesrečah umrlo 32 ljudi.

Foto: Profimedia prometna nesreča london policijski avto nosečnica otrok umrla 0

"Grozna tragedija"

Številni prebivalci Elthama poudarjajo, da je križišče, kjer se je zgodila nesreča, eno najnevarnejših v jugovzhodnem Londonu.

"To je zelo nevarna cesta. Ničesar nisem slišal, a ko sem pogledal skozi okno, sem videl polno policijskih avtomobilov in vozil reševalnih služb," je dejal eden od prebivalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:23 19. Oktober 2024.

    A veste,da sta se v bangladešu tudi zaletela dva kolesarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.