Priljubljeni beograjski klub potonil, ljudje panično bežali!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na splavu je bilo preveč zabave željnih ljudi.
Oglej si celoten članek

Eden od priljubljenih nočnih klubov na beograjskih rečnih splavih se je med novoletnim praznovanjem začel potapljati. Policija je klub Freestyler evakuirala, v nesreči pa nihče ni bil resneje poškodovan.

Po navedbah policijskega vira srbske tiskovne agencije Tanjug se je splav na beograjskem Ušću začel potapljati, ker je bilo na njem bistveno preveč ljudi.

Policija je sporočila, da v paničnem stampedu obiskovalcev nihče ni bil resneje poškodovan. Kot navaja srbski portal Nova.rs, je bila ena ženska lažje poškodovana in so jo oskrbeli na kraju dogodka.

Na fotografijah, ki so zaokrožile po spletu, je videti do polovice potopljeni pokriti splav, na bregu pa množico ljudi, ki je uspešno zapustila klub.

Novo leto Na tem srhljivem otoku so najdlje čakali 2023

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:53 1. Januar 2023.

    sigurno so ga ŠIPTARJI(albanci) gradili

  • 11:12 1. Januar 2023.

    Jadni Srbijanci! Vse jim bo propadlo, ko nihče nič ne vzdržuje, oni pa najraje papajo in pijejo!

  • 10:16 1. Januar 2023.

    Draga šola za lastnika splava.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.