Prijeli policistko, trgovala naj bi z ukradenimi deli vozil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetna zgodba iz Sarajeva, policisti so morali aretirati svojo kolegico, to je razlog.
Oglej si celoten članek

Pripadniki sarajevske policijske uprave Novi Grad so sinoči aretirali 34-letno policistko policijske uprave MUP-Kantona Sarajevo. 
"34-letni ženski je bila odvzeta prostost zaradi kaznivega dejanja hude tatvine (1. odstavek 287. člena KZ FBiH) v zvezi s kaznivim dejanjem napeljevanja," so potrdili v Policijski upravi MNZ KS, poroča faktor.ba.

Pri preiskavi stanovanja osumljenke so bili najdeni predmeti, za katere obstaja utemeljen sum, da izvirajo iz kaznivega dejanja. "Oseba, ki ji je bila odvzeta prostost, bo po kriminalistični preiskavi predana v pristojnost Kantonalnemu tožilstvu Kantona Sarajevo," so še sporočili iz sarajevske policije. 

Kot danes poroča Dnevni Avaz, so od vira blizu preiskave izvedeli, da gre tudi za krajo avtomobilskih delov. Kot dodaja omenjeni medij, naj bi policistka med drugim razbila avtomobil, sumijo pa jo, da je pri tem najela tatove, da bi ji prilastili dele vozila.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:26 13. Oktober 2024.

    Tudi policisti so samo ljudje, pa še vsakodnevna politika jih redno 'dresira', levi tako, oni drugi, malo manj levi, pa …

  • 03:55 13. Oktober 2024.

    Če je prilika, punca pa podjetna, zakaj pa ne. Vsak poskuša v svoji službi izkoristiti kar le lahko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.